NesDesigN

Airbrush & Pastel Atelier

In 1985 werd Vanessa Van Dromme geboren in Lüdenscheid (Duitsland), waar ze in een Belgische militaire school opgroeide, en op 8-jarige leeftijd met haar Duitse moeder, Belgisch vader en twee broers, verhuisde naar het Belgische Mechelen. Vanessa woont intussen met haar man in het charmante Kempische dorp Wiekevorst in de Antwerpse provincie, waar ze haar artstudio startte in 2009.

Al sinds haar kindertijd waren tekenen en dieren haar grote passie. Een cursus airbrush die ze in 2007 volgde, was het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een bijberoep: een op maat gemaakt, fotorealistisch portret van je favoriete of overleden huisdier, getoverd uit een pistool met lucht en verf. En leer je het liever zelf, Vanessa geeft prive cursus, waar je op je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt, de verschillende technieken van airbrush en pastel leert beheersen.

Maar niet enkel met airbrush kan je een uniek moment vereeuwigen op doek of papier, in kleur of zwart-wit, artistiek of fotorealistisch. Zo bewees de artiest toen ze in 2018 met pastel begon, en in 2021 penseel en olieverf aan haar arsenaal toevoegde.